NRG-tabletten
NRG-tabletten bevatten cafeïne uit guarana om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen.
Gebruik milde guarana voor een verantwoorde oppepper.
Velen van ons leiden een druk leven vol stress met onregelmatig eten en kant-en-klaar maaltijden. Soms wordt er ook nog eens beknibbeld op het aantal calorieën om het gewicht te beheersen. Dit betekent dat het lichaam het moet stellen met minder brandstof (calorieën) waardoor ons energieniveau in gevaar kan komen.
Haal meer uit elke dag, met GUARANA !
De indianen in het Amazonegebied gebruiken guarana al eeuwenlang vanwege de stimulerende en opwekkende eigenschappen. Tegenwoordig wordt deze stof zelfs aan frisdrank toegevoegd om het wonderlijke gevoel van natuurlijke energie die het geeft.
Geniet van de verkwikkende kwaliteiten van pure guarana. Voel de werking van 100 % pure en organisch geteelde guarana. Het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en u voelt het verschil al snel. De werkzame bestanddelen worden langzaam en gelijkmatig vrijgegeven waardoor u wel zes uur lang energiek blijft.
Guarana zaden bevatten meerdere phytovoedingsstoffen, gezonde saponinen, verkwikkende xanthines en regulerende tanninen. Welk ander kruidenproduct beschikt over zulke positieve, niet giftige veilige en effectieve eigenschappen ? Andere fabrikanten van guarana producten voegen vaak extra cafeïne toe. Doordat ons product GEEN TOEGEVOEGDE cafeïne bevat, is het veel milder voor uw lichaam.
BELANGRIJKSTE VOORDELEN
Guarana,gemengd met orangepekoe,een traditionele zwarte thee met eenfijne en rijke smaak
Bevat 32mg cafeïne uit guarana.
HOE KAN HET U HELPEN?
Gedurende de dag kunnen er momenten zijn waarop u het gevoel heeft zich niet meer te kunnen concentreren. Als de mentale vermoeidheid toeslaat, kan het een uitdaging zijn alert en gefocust te blijven. Supplementeren met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden.
GEBRUIK
Neem dagelijks twee tot vier tabletten.
Guarana is een plant die zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika en al eeuwenlang wordt gebruikt door de Amazone-Indianen voor het cafeïnegehalte.